Back to All Events

Presentacions a la Fira del Llibre

CAT Del dia 1 de juny fins el 10 de juny es celebra la Fira del Llibre en Es Born de Palma. Jo hi participaré: 1) Presentaré la nova novel.la de Manel Santana La plagueta vermella. Una història de quinquis i outsiders el dimarts dia 5 a les 20:00 juntament amb la consellera Fanny Tur i l'autor. 2) El dijous dia 7 de juny faré un recital del meu darrer poemari Temps de fermança a les 19:00.

CAS Del 1 al 10 de junio se celebra la Feria del Libro en Es Born de Palma. Yo participaré: 1) Presentaré la nueva novela de Manel Santana La plagueta vermella. Una història de quinquis i outsiders el martes dia 5 a las 20:00. La presentació correrá a cargo de la consellera Fanny Tur, el autor y un servidor. 2) El jueves dia 7 a las 19:00 leeré poemas de mi último libro publicado Temps de fermança.

SE Från den 1 till den 10 juni kommer det att hållas Bokmässa på Es Born i Palma. Jag kommer att medverka: 1) Jag ska presentera Manel Santanas senaste bok La plagueta vermella. Una història de quinquis i outsiders tillsammans med kulturdepartamentets representant Fanny Tur och författaren. 2) Torsdagen den 7 klockan 19:00 kommer jag att läsa min senaste diktbok Temps de Fermança.

Earlier Event: April 18
Presentació a Campanet
Later Event: July 11
Entrevista al Diari de Balears